A Fidesz által hazánkra kényszerített oktatási rendszer mindenfajta liberális értéket nélkülöz, éppen az emberközpontúság ellentéte. A jelenlegi hatalom által idealizált rendszer irányított, alattvalói mentalitásra tanítja a gyerekeket, akik így képtelenek lesznek arra, hogy kritikát fogalmazzanak meg a felülről jövő utasításokkal szemben, holott a gondolkodó ember egy jól működő közösség, egy sikeres társadalom alapja. Minden gyerek egy-egy külön világ. Mindegyikőjük másként fejlődik, másban tehetséges, másmilyen módszerek válnak be a nevelésében, tanításában. Nem lehet uniformizálni sem a pedagógusokat, sem a gyerekeinket. Aki ezt teszi, az ország jövőjével játszik. 

Amennyiben észrevétele, panasza, hozzászólása van, pedagógusként, szülőként, intézményvezetőként, kérjük, keressen fel minket, és ossza meg velünk tapasztalatait! Írjon nekünk facebookon (www.facebook.com/magyarliberalisok), vagy e-mailben: (liberalisok@liberalisok.hu). A beérkezett véleményeket, észrevételeket - természetesen név nélkül - közzétesszük, és teszünk azért, hogy a jelenlegi, áldatlan állapot megváltozzon. 

Hoffmann EMMI.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://oktatasipanaszlada.blog.hu/api/trackback/id/tr175544934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LevLev 2013.10.03. 13:24:27

Egyes iskolákban a tanárokat berendelik 7h30'-ra, de a munkaidőt csak 8h-tól akarják elszámolni! 2,5h ingyenmunka hetente!
süti beállítások módosítása